Schaumasil NK

Teravilja ja söödasegude säilitusaine, mis aitab ära hoida söötade riknemise.

Toimeained:
ammooniumpropionaat (min. 80% propioonhapet) vesises lahuses.

Kasutamine:
aine doseerimiskogus sõltub konserveeritava sööda niiskusest. Täpse niiskusesisalduse kindlaks määramine on eduka konserveerimise või sileerimise eelduseks.

Niiske teravilja konserveerimine:

Niiskusesisaldus kuni (%): 14 16 18 20 22
Kulu (kg/t): 5,5 7,5 9,5 12,0 14,5
Kulu (kg/t): 5,5 7,5 9,5 12,0 14,5

Teramaisi konserveerimine:

Niiskusesisaldus kuni (%): 30 40
Kulu (kg/t): 20 25

Söödasegude stabiliseerimine: 4 kg/t
Teravilja (terade) sileerimine kilega kaetuna: 4-5 kg/t
CCM konserveerimine kilega kaetuna: 6-10 kg/t

SCHAUMASIL NK – soodne ja kindel